Services

Research

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested. Sections 1.10.32 and 1.10.33 from "de Finibus Bonorum et Malorum" by Cicero are also reproduced in their exact original form, accompanied by English versions from the 1914 translation by H. Rackham.

Usability

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum" (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance.

Design

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for 'lorem ipsum' will uncover many web sites still in their infancy. Various versions have evolved over the years, sometimes by accident, sometimes on purpose (injected humour and the like).

Smart

"But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful.

Ecuria e Aktivitetit

Gjatë vitit 2013 kemi lidhur kontratat e para të konsulencës me subjekte private, e tashmë iu shërbejmë më shumë se 700 punonjësve, duke i asistuar ata vazhdimisht në përmirësimin e praktikave për minimizimin e risqeve në vendet e punës, rritjen e eficiencë në punë, uljen e nivelit të stresit, etj... Lexo më shumë
...
Ecuria e Shoqërisë SiCRED ASSISTANCE ka qenë e qëndrueshme, pavarësisht ndryshimeve nga viti i kaluar. Është rritur numri i kontratave të konsulencës me subjekte private, duke rritur kështu edhe numrin e të punësuarve të cilët asistohen në përmirësimin e praktikave për minimizimin e risqeve në vendet e punës, rritjen e efiçencës në punë, uljen e nivelit të stresit, etj...Lexo më shumë

Rreth Nesh

Misioni Ynë

Misioni i SiCRED Assistance është të asistojë punëdhënësit që të përmbushin më së miri kërkesat e legjislacionit të punës, e kërkesat të tjera për sigurinë dhe shëndetin në punë të imponuara nga autoritetet shtetërore, duke u bërë një faktor i rëndësishëm për subjektet private apo publike me qëllim krijim prej tyre të kushteve optimale të punës për punonjësit e tyre.

Vlerat Tona

Kompetencë. Shoqëria ka kapacitete të mjaftueshme humane dhe infrastrukturore për të përmbushur detyrimet ndaj klientëve të saj. Stafi i shoqërisë përbëhet nga një personel i kualifikuar, në përbërje të të cilit janë juristë, mjekë, sociologë, inxhinier, etj., me eksperiencë disa-vjeçare.
Përgjegjshmëri. Ne jemi të ndërgjegjshëm për detyrat dhe risqet që kemi marrë përsipër dhe synojmë t’ju ofrojmë një produkt i cili përmbush më së miri pritshmërinë e klientit tonë.
Seriozitet. Ne angazhohemi të ofrojmë shërbimet tona, në respektim të plotë të kushteve kontraktuale të negociuara dhe të pranuara nga të dyja palët.
Komunikimi. SiCRED Assistance synon të krijojë dhe ruajë një komunikim të vazhdueshëm me klientin, me qëllim identifikimin e nevojave dhe problemeve të ndryshme dhe zgjidhjen e tyre në kohë sa më të shpejt.
Besueshmëria. SiCRED Assistance synon të bëhet një partner i rëndësishëm dhe i besueshëm për punëdhënësin kontraktues.